Rioolontstopping

 

24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

 

Cofrax staat garant voor een non-stop service voor het lokaliseren en oplossen van verstoppingen in uw riolering. Verstopte afvoer of toilet? Geurhinder of wateroverlast? Bel ons meteen voor een snelle ontstopping!

 
 

Cofrax, vakkundig in onstoppingen!

 

Contacteer ons vrijblijvend.

 
 
 
 
 

cofrax ontstopt!

150€ excl. BTW


Inbegrepen:

- voorrijkosten

- 1u arbeidsloon en materieel

contacteer ons

 
 
 

Prijzen

We hanteren een tarief van € 150,- exclusief BTW. Dit tarief geldt voor het eerste uur en is inclusief voorrijkosten en inzet van materieel (zoals bijvoorbeeld camerawerk). Meestal verhelpen we een verstopping binnen deze tijdsduur. Mocht ons werk meer tijd in beslag nemen, dan komt er € 37,- exclusief BTW per half uur bij. Deze bedragen gelden voor particulieren en zijn exclusief eventuele avond-,  weekend- of feestdagtoeslagen. De betaling dient contant te geschieden.

 
 
 

Garanties

Op alle door Cofrax ontstopte en gereinigde rioleringen geldt een garantietermijn van twee maanden. Eventuele verstoppingen binnen deze termijn worden gratis door Cofrax verholpen mits deze verstoppingen niet veroorzaakt zijn door conceptfouten in de rioleringsaanleg, verzakkingen, breuk of andere defecten aan het rioleringsstelsel. Ook buiten garantie vallen de verstoppingen veroorzaakt door oneigenlijk gebruik zoals overbelasting of afvoeren van vaste delen die niet thuishoren in de riolering.